招生考试网
学历| 高考 美术高考 考研 自考 成考 专升本 中考 会考 外语| 四六级 职称英语 商务英语 公共英语 日语能力 翻译资格 JTEST
资格| 公务员 报关员 银行从业 司法 导游 教师资格 报关 财会| 会计证 经济师 会计职称 注册会计 税务师 资产评估 审计师
工程| 一建 二建 造价师 造价员 咨询师 监理师 安全师 医学| 卫生资格 执业医师 执业药师 执业护士 | 教案 论文 文档
IT类| 计算机等级 计算机软考 职称计算机 高校计算机 推荐-国家公务员 事业单位招聘 军校国防生 自主招生 艺术特长生 招飞
 3773考试网 - 英语四六级 - 考试辅导 - 正文

2010年6月英语六级考试高频词汇汇总解析(15)

来源:fjzsksw.com 2010-4-22 17:24:37

1. This book is about how these basic beliefs and values affect important ________ of American lige.

  A. fashions加了s表示时尚

  B. frontiers前线前沿

  C. facets宝石的刻面,事务的不同方向

  ×D. formats格式公式

  file文件档案

  answer:C

  2. Parents often faced the ________ between doing what they felt was good for the development of the child and what they could stand by way of undisciplined noise and destructiveness.

  A. paradox似是而非的矛盾的悖论的

  B. junction交汇之处

  C. dilemma进退两难的境地

  D. premise前提

  between……and……

  answer:C

  3. Clark felt that his ________ in one of the most dramatic medical experiments of all time was worth the suffering he underwent.

  A. apprehension领悟忧虑

  B. appreciation

  C. presentation

  D. participation参加(四级)

  the underwent经历

  answer:D

  4. As one of the youngest professors in the university, Ms King is certainly on the ________ of a brilliant career.

  A. threshold门坎(四级)

  B. edge

  C. porch门廊(欧式建筑)

  D. course

  Miss = Ms英语语体学中:未结婚的用Ms

  Miss表示提醒你还没有嫁人呢,我有机会么?你这么开放呀?27岁以上的女人不要用

  answer:A

  5. The ________ lawyer made a great impression on the jury.

  A. protecting保卫

  B. guarding保镖

  ▲C. defending (Defence Ministry国防部) defending lawyer辩护律师

  D. shielding保护(shield盾牌)

  answer:C

  6. Very few people understood his lecture, the subject of which was very ________.

  A. dim光线黯淡的记忆模糊的

  B. obscure晦涩的难懂的

  C. conspicuous交通标记明显的

  D. intelligible容易被人理解的

  answer:B

  7. This movie is not ________ for children to see; it contains too much violence and too many love scenes.

  A. profound深奥的难懂的深刻的

  B. valid合法的有根据的符合逻辑的

  C. decent合适的适合的体面的(indecent)

  D. upright诚实的公正的

  answer:C

  8. The wood was so rotten that, when we pulled, it ________ into frogments.

  A. broke off折断(拉树枝,拉下来一部分,这部分碎了)

  B. broke away逃脱

  C. borke through突破强行通过

  D. broke up破碎折断(全部都碎了)

  rotten腐朽【恨谁对谁用rotten】

  You are a rotten dancer.跳舞很屎

  You are a rotten teacher.教的很烂

  means卑鄙无耻的

  You are a means teacher.不顾及人权的老师

  【女生对男生说:“你这个死人,我把你的头从你身上拧下来”用brake off

  拔出手枪把头轰掉:broke up】

  answer:D A

  9. The detective and his assistant have begun to ________ the mysterious murder.

  A. come through

  B. look into (into进入中心)

  C. make over

  D. see to

  answer:B

  ★10. Sadly, the Giant Panda is one of the many species now in danger of ________.

  A. extinction (2000年的致爱)

  B. migration迁徒

  C. destruction家世血统

  D. extraction

  answer:A



  • 上一个文章:
  • 网站版权与免责声明
    ①由于各方面情况的不断调整与变化,本网所提供的相关信息请以权威部门公布的正式信息为准.
    ②本网转载的文/图等稿件出于非商业性目的,如转载稿涉及版权及个人隐私等问题,请在两周内邮件fjksw@163.com联系.


    | 关于我们 | 联系我们 | 版权申明 | 网站导航 |
    琼ICP备12003406号